25 pages by Akis Sadexis

25 pages by Akis Sadexis
25 PAGES BY AKIS SADEXIS : * HereticaFilosofia * Akis Sadexis * ΑιρετικήΦιλοσοφία * No Religions-Χωρίς Θρησκείες * ALL WE ARE RACISTS. WITH THE RACISTS. -Όλοι είμαστε ρατσιστές. Αλλά με τους ρατσιστές * SKG - Salonica - Selanik - סלוניקי- Salonique - سالونيك - Thessaloniki * " movement of free citizens" -‘’Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών’’ - * I DEMAND - I DREAM OF A WORLD ΑΠΑΙΤΩ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ έναν κόσμο * Δεν έχει σημασία τι λέω, πρόσεξε τι εννοώ. Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά σε ποιόν τα λες * ElGURU * PHILOSOPHICAL DEMOCRACY - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ * InternationalismOecumenical * HereticaFilosofia.blogspot.com * The.Bigger.Philosophers * SadeVanzelo * SadeVanzelo-Σχεδιαστής * Leonardo DA VINCI * SadIcons * SADιΠοίηση * Anti-Racist Slogan of all Time * HERETICA FILOSOFIA by Akis Sadexis - YouTube *https://plus.google.com/u/0/115495858259733880175/posts * https://www.instagram.com/akis.sadexis/ * SSΔD3VΔNZ3LO (@AkisSadexis) | Twitter https://twitter.com/SDXZV - AKIS SADEXIS @SDXZV

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)
Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words) : Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητο σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, οι πολυεθνικές αμερικάνικες, η μουσική σας τσιγγάνικη, οι λέξεις σας βαλκάνιες, τα φαγητά σας τούρκικα, οι φουστανέλες αλβανικές, τα γαλακτοκομικά σας βουλγάρικα, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος? SADEXIS AKIS (May 2010)

anti-racist slogan of all time

Anti-Racist Slogan of all Time :
If Christ is a Jew, your car Japanese, pizza you eat Italian, Greek your democracy, your letters Latin, American multinationals, your numbers are Arabic, your music Gypsy, your words Balkans, your food Turks, Albanian fustanellas, your dairy Bulgarian, why your neighbor is a stranger ?
Akis Sadexis (May 2010)

I dream

I dream

manifesto SADEXI AKI

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ."

I DEMAND - I DREAM OF A WORLD WITHOUT : FRONTIERS, RELIGION, RACISTS, ADDICTIONS, MURDERS, ABUSE, PAEDERASTS, DRUGDEALINGS, ARMY, POVERTY, GAMBLING, GUNS, EXPLOITATION, DOGMA, CENSORSHIP, HATE, ANIMAL ABUSE, REFUGEES, PARADES, THOSE WHO ARE KEPT IN THE DARK.
I DEMAND - I DREAM OF A WORLD FOR : DIALOGUE, BOOKS, RECYCLING, RELIGIOUS TOLERANCE, FREEDOM, CREMATION, TRANSPLANTS, EDUCATION, FRIENDSHIP, LOGIC, ENVIRONMENT, TRAVELLING, SEPARATION OF THE CHURCH FROM THE STATE, RESPECT, INDEPENDENCE, SCIENCE, MINORITY, ECOLOGY, LIVING TOGETHER FREE, PROTECTING ANIMALS, CIVILIZATION, HEALTH.
JUSTICE A WORLD WITH LESS CHILDREN, BECAUSE THE NEXT GENERATIONS WILL SUFFER.
THE WHOLE PLANET IS OUR PLACE.
APART FROM THE PLACE WE LIVE OR THE PLACE WE WERE BORN. WE ARE ALL BROTHERS, DESPITE OUR SEX OR RACE.
SADEXIS AKIS

.

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Λόγια μίσους που σε γυρνάνε στον Μεσαίωνα

Ο Χριστιανισμός είναι καλή θρησκεία. Ο Ισλαμισμός είναι κακή θρησκεία. Οι χριστιανοί είναι καλοί άνθρωποι. Οι ισλαμιστές είναι κακοί άνθρωποι. Αν ρίξεις χαστούκι σε έναν χριστιανό, θα γυρίσει το μάγουλο να του ρίξεις κι άλλο ένα. Αν ρίξεις σφαλιάρα σε έναν ισλαμιστή, θα βάλει βόμβα να σε ανατινάξει. Οι χριστιανοί είναι μορφωμένοι και πολιτισμένοι άνθρωποι. Οι ισλαμιστές αμόρφωτοι και άξεστοι.
Ιδού ένα παράδειγμα πώς εκφράζουν οι χριστιανοί ιερείς τον λόγο του Θεού (τους). Κι όχι τίποτα απλοί παπάδες, αλλά αξιωματούχοι με γαλόνια, όπως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Ο εν λόγω Αμβρόσιος δεν αρκείται να κηρύττει τον λόγο του Θεού (του), Κυριακάς και εορτάς από του άμβωνος. Επικοινωνεί με το ποίμνιόν του και ηλεκτρονικά. Ιδού, λοιπόν, η ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ: 
«Δεν έχουμε χώρο να φιλοξενήσουμε όλα αυτά τα στίφη των ισλαμιστών, τα οποία εκβιαστικά αποστέλλονται στην περιοχή μας για να την αλλοιώσουν και να την κατακτήσουν.Τους αγαπάμε, τους συμπονάμε, τους δεχόμεθα, τους ταΐζουμε, τους ντύνουμε, τους προστατεύουμε, αλλά μόνο ως περαστικούς από τον τόπο μας, ως διαβατάρηδες. Δεν τους αντέχουμε να τους κρατήσουμε κοντά μας. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Δεν ταιριάζουν τα ήθη και τα έθιμά μας. Δεν μας αρέσει ο πολιτισμός τους. Δεν αποδεχόμεθα τη θρησκεία τους. Οι μετανάστες αυτού του τύπου δεν χωράνε στην πατρίδα μας. Στη Σουηδία, τα παιδιά του δημοτικού, αναφέρουν σε επιστολές τους "φοβόμαστε, δεν θέλουμε να ξαναπάμε σχολείο". Τα προσφυγόπουλα από τα οποία έχει γεμίσει το σχολείο τους χτυπάνε και στραγγαλίζουν τους Σουηδούς μαθητές. Οι ξυλοδαρμοί, οι κλωτσιές, τα πνιξίματα και ο εξευτελισμός έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα στο κεντρικό σχολείο στο Kristianstad».
Αποτέλεσμα εικόνας για Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος
Ούτε για τον Μιχαλολιάκο πρόκειται ούτε για τον Κασιδιάρη. Ούτε για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, τον Καρατζαφέρη ή κάποιον άλλον πατριώτη που αγωνίζεται για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής. Ανθρωπος της εκκλησίας τα λέει αυτά: «Να τους δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί, να μην ψοφήσουνε από την πείνα, αλλά μέχρι εκεί. Να ξεκουμπιστούνε να φύγουνε». Αν μείνουνε εδώ, τα παιδιά τους στα δημοτικά σχολεία θα στραγγαλίζουν τα ελληνόπουλα. Μιλάμε για φρίκη. Για Μεσαίωνα. Για μίσος. Οχι από κάποιον πολιτικό που το κάνει για το μεροκάματο. Αλλά από εκπρόσωπο του Θεού επί της γης. Που κι αυτός δουλεύει για το δικό του μεροκάματο. Και γι' αυτό δεν περιορίζεται να τα λέει αυτά μόνο στο κοινό του, που πάει και τον ακούει και του φιλάει το χέρι. Τα επικοινωνεί, τα διαδίδει, τα προπαγανδίζει, για να πείσει πολύ περισσότερους από τους πενήντα-εκατό της εκκλησίας. Για να αυξήσει την πελατεία του.
Και μην αρχίσουμε να λέμε για τους ιερείς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Για τα αγοράκια που ξεπατώνουνε στα ορφανοτροφεία και σε όποια άλλα ευαγή ιδρύματα τα βρίσκουνε εύκαιρα και μπόσικα. Ισλαμιστές ιερείς, να κωλομπαρεύουνε διαμέσου των αιώνων τα πιτσιρίκια, δεν έχουν αναφερθεί. Και για να τελειώνουμε: Τι είναι ο παπάς; Τι είναι ο ραβίνος; Τι είναι ο μουφτής; Τι είναι ο κάθε είδους ιεροκήρυκας;  Ενας Ανδρέας Παπανδρέου. Ενας Αλέξης Τσίπρας. Ενας παραμυθατζής. Ενας απατεώνας. Που λέει στον λαό του αυτά που θέλει να ακούσει. Που του λέει εμείς είμαστε οι καλοί κι όλοι οι άλλοι οι κακοί. Μόνοι μας και όλοι τους, λέει ο Τσίπρας, μόνοι μας και όλοι τους, λέει ο ιεροκήρυκας. 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39409&subid=2&pubid=130321301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου