25 pages by Akis Sadexis

25 pages by Akis Sadexis
25 PAGES BY AKIS SADEXIS : * HereticaFilosofia * Akis Sadexis * ΑιρετικήΦιλοσοφία * No Religions-Χωρίς Θρησκείες * ALL WE ARE RACISTS. WITH THE RACISTS. -Όλοι είμαστε ρατσιστές. Αλλά με τους ρατσιστές * SKG - Salonica - Selanik - סלוניקי- Salonique - سالونيك - Thessaloniki * " movement of free citizens" -‘’Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών’’ - * I DEMAND - I DREAM OF A WORLD ΑΠΑΙΤΩ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ έναν κόσμο * Δεν έχει σημασία τι λέω, πρόσεξε τι εννοώ. Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά σε ποιόν τα λες * ElGURU * PHILOSOPHICAL DEMOCRACY - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ * InternationalismOecumenical * HereticaFilosofia.blogspot.com * The.Bigger.Philosophers * SadeVanzelo * SadeVanzelo-Σχεδιαστής * Leonardo DA VINCI * SadIcons * SADιΠοίηση * Anti-Racist Slogan of all Time * HERETICA FILOSOFIA by Akis Sadexis - YouTube *https://plus.google.com/u/0/115495858259733880175/posts * https://www.instagram.com/akis.sadexis/ * SSΔD3VΔNZ3LO (@AkisSadexis) | Twitter https://twitter.com/SDXZV - AKIS SADEXIS @SDXZV

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)
Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words) : Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητο σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, οι πολυεθνικές αμερικάνικες, η μουσική σας τσιγγάνικη, οι λέξεις σας βαλκάνιες, τα φαγητά σας τούρκικα, οι φουστανέλες αλβανικές, τα γαλακτοκομικά σας βουλγάρικα, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος? SADEXIS AKIS (May 2010)

anti-racist slogan of all time

Anti-Racist Slogan of all Time :
If Christ is a Jew, your car Japanese, pizza you eat Italian, Greek your democracy, your letters Latin, American multinationals, your numbers are Arabic, your music Gypsy, your words Balkans, your food Turks, Albanian fustanellas, your dairy Bulgarian, why your neighbor is a stranger ?
Akis Sadexis (May 2010)

I dream

I dream

manifesto SADEXI AKI

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ."

I DEMAND - I DREAM OF A WORLD WITHOUT : FRONTIERS, RELIGION, RACISTS, ADDICTIONS, MURDERS, ABUSE, PAEDERASTS, DRUGDEALINGS, ARMY, POVERTY, GAMBLING, GUNS, EXPLOITATION, DOGMA, CENSORSHIP, HATE, ANIMAL ABUSE, REFUGEES, PARADES, THOSE WHO ARE KEPT IN THE DARK.
I DEMAND - I DREAM OF A WORLD FOR : DIALOGUE, BOOKS, RECYCLING, RELIGIOUS TOLERANCE, FREEDOM, CREMATION, TRANSPLANTS, EDUCATION, FRIENDSHIP, LOGIC, ENVIRONMENT, TRAVELLING, SEPARATION OF THE CHURCH FROM THE STATE, RESPECT, INDEPENDENCE, SCIENCE, MINORITY, ECOLOGY, LIVING TOGETHER FREE, PROTECTING ANIMALS, CIVILIZATION, HEALTH.
JUSTICE A WORLD WITH LESS CHILDREN, BECAUSE THE NEXT GENERATIONS WILL SUFFER.
THE WHOLE PLANET IS OUR PLACE.
APART FROM THE PLACE WE LIVE OR THE PLACE WE WERE BORN. WE ARE ALL BROTHERS, DESPITE OUR SEX OR RACE.
SADEXIS AKIS

.

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Ελλάς : η χώρα του Αιώνιου εμφυλίουΟι παρακάτω 25 λόγοι, είναι τα αίτια για την κατάντια της Χώρας. Υπάρχουν και λύσεις. Ποιες ? Δείτε πρώτα τα αιώνια προβλήματα μας.
·         Το Κομουνιστικό κόμμα, απείχε να καλέσει τον πρώην πρωθυπουργό για απολογία.
               Είναι εκείνο που συγκαλύπτει τα έσοδα του κόμματος του, τις απολύσεις στις επιχειρήσεις του, τις «σχέσεις» με την ντόπια θρησκεία, από τα χρόνια του Εμφυλίου.
              Μας υπόσχονται κόκκινο παράδεισο, που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μέρος του   κόσμου, σα παράδειγμα !
·         Το Ευρωαριστερό κόμμα, που έχει ψευτοήρωες για σημαία τους, μεγαλώνοντας απότομα, συμπεριφέρεται φασιστικότερος του ναζιστέως, κατηγορώντας την ακροδεξιά για τον εθνικισμό της ! Αποσύρεται από το κοινοβούλιο, όταν ανέβει αντίπαλος ομιλητής στο βήμα, σαν τον Αδόλφο που έφυγε μέσα από το στάδιο του Βερολίνου το 1936, για να μη χαιρετήσει και χειροκροτήσει τον νέγρο αθλητή !
Μοιράζει στα σχολεία, αντιφασιστικά αυτοκόλλητα, ενώ τα παιδάκια λιποθυμάνε από την ασιτία ! Ξεχνάει το : «βρίσε με όσο θες, αρκεί να λες σωστά το όνομα μου».
Απαγορεύει τις παρελάσεις, είναι ενάντια, αλλά κάνει αυτή παρέλαση !
Θέλει ο κόσμος αρχηγό-ηγέτη και όχι διαδηλωτή-συνδικαλιστή με τα χέρια στις τσέπες, κάτω από αλεξιβρόχια.
·         Το 1967-1974 στη επανάσταση των συνταγματαρχών, δεν είχαμε ελευθερία Λόγου, αλλά όλα δούλευαν ρολόι. Από το 1974 στην Ελλάδα που κυβερνά η Αριστερά, έχουμε ελευθερία Λόγου, αλλά δεν δουλεύει τίποτα σωστό.
·         Το Δεξιό κόμμα που κάποτε κυβερνούσε για δεκάδες χρόνια, και έκανε πολέμους, τώρα μαζί με το Σοσιαλιστικό Κίνημα, έχουν  κάνει εγκλήματα έχουν βάλει στο Δημόσιο, όλους τους χειροκροτητές, κομματόσκυλα τους. Έχουν σίγουρη την ψήφο και των συγγενών τους.  Και απολύουν όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους ! Κουρεύουν το Δημόσιο χρέος, με κεφάλια ιδωτών ! Αφού δεν υπάρχει ουδείς ιδιωτικός υπάλληλος, που βρίσκονται τα χρήματα και πληρώνονται οι δημόσιοι ?
·         Γεμίσαμε κόμματα και ψηφοφόρους, γενοκτόνους – παιδεραστές. Βιάζοντας τις επόμενες γενιές, για την πάρτη τους !
·         Ξεχνάμε ότι ποιο πολλά θύματα δεν είχαμε στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο από τους Γερμανούς.  Αλλά από τον εμφύλιο των πιο χειρότερων κομμάτων όλων των εποχών παγκοσμίως , που βρισκόταν στην Ελλάδα !
Μέχρι τώρα οι κάτοικοι αυτού του πλανητικού οικοπέδου, πληρώνουν την κόντρα αυτών των δύο ακραίων εχθρών, που σκέφτονται ακριβώς το ίδιο πράγμα: «την εξόντωση του αντιπάλου».
·         Μας μιλάνε για Εφιάλτες, Τσολάκογλου, όταν οι ίδιοι είναι Καραγκιόζηδες της πολιτικής σκηνής.
·         Τα ΜΜΕξουσίας δεν έχουν άδεια, πληρώνουν γραμμάτια, παίρνουν εργολαβίες, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και έχουν τη μπαγκέτα για κάθε πολιτικό και πολίτη.
·         Η επίσημη θρησκεία, ράβει και δένει. Έχει το καλύτερο μάρκετινγκ, την τέλεια οργάνωση, την μεγαλύτερη περιουσία από δωρεές και καταπατήσεις, και ατέλειωτο στρατό θεοφοβούμενων. Δεν την πειράζει, αγγίζει ουδείς. Γιατί θαχει να κάνει με το Θεό.
·         Πώς να καταλάβουμε τη Βουλή ? Εύκολα. Χιλιάδες άνθρωποι, δεμένοι σαν αλυσίδα, προχωρώντας προς το κοινοβούλιο. Οι πρώτοι θα φάνε τα δακρυγόνα, το ξύλο, αλλά οι επόμενοι θα μπουν μέσα. Και μετά τι ?
·         Γιατί να πληρώνει ο καθένας μας τις ασφαλιστικές εισφορές ? Για 35 χρόνια και να ζήσω, πόσο θα ζήσω, αν και όταν πιάσω τα όρια ηλικίας ? Για να έχω δωρεάν υγεία ? Για να πάρω ξεφτιλισμένη σύνταξη και να πληρώνω τα φάρμακα ?
·         Γιατί να πληρώνω πολεμικούς εξοπλισμούς ενώ δεν έχω δωρεάν παιδεία ?
Μπαίνοντας στο τρυπάκι της ψευτοαπειλής από τον γείτονα ?
·         Τα ψευτοαγανακτισμένα ελληνόπουλα, φωνάζουν: «ψωμί-παιδεία-ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το ‘73». Ανιστόρητοι ! Ας λέγανε: « η Χούντα δεν σταμάτησε το ’74, οι επόμενοι –δημοκράτες  μας στήσανε στα τέσσερα» !!
·         Μας πιπιλίζουν μερικοί για Βαϊμάρη, άλλοι για Βαστίλη.  Όταν οι παραλίες είναι γεμάτες, οι καφετέριες, τα προποτζίδικα, οι τουριστικοί προορισμοί ? Έτσι δεν γίνεται επανάσταση, Νεοέλληνες ωχαδερφιστές και σταρχιδιστές μου
·         Όποιο κόμμα-κυβέρνηση, δεν θέλει να πληρώσει το χρέος, ας απολύσει όλο το Δημόσιο. Χωρίς αποζημίωση, όπως έγινε στους  ιδιώτες.
·         NAZI: Εθνικό-Σοσιαλισμός. Τον δεύτερο τον είδαμε, τον νιώσαμε, τον αισθανθήκαμε, τον χωνέψαμε. Τώρα μας έμεινε ο εθνικισμός για φρούτο.
Γιατί όλους τους αρέσουν τα αυγά. Και επειδή όλοι ήμαστε ερπετοσφεοκάμπτες, τώρα μας ενοχλεί του φιδιού !
·         Γιατί σας πειράζει ο καπιταλισμός ? Ποιο κράτος, έχει κομμουνισμό ?
Η Ρωσία, η Κίνα ή οι πρώην του αν-ύπαρκτου σοσιαλισμού που προόδευσαν φεύγοντας ?
·         Αν λυπάσαι τους λαθρομετανάστες, πάρτους σπίτι σου. Τάισε τους, κοίμισε τους.
Οκ να μην είσαι εθνικιστής, να είσαι Διεθνιστής, αλλά να αγαπάς έστω όπου μένεις, και να σέβεσαι τους νόμους, και φυσικά τον και τον έλληνα, ίσα.
·         ΛΥΣΕΙΣ: Εμπάργκο σε όλα τα προϊόντα για 1 μήνα. Η τσέπη τους πονάει. Όσο αντέξουμε με τα απολύτως απαραίτητα.
·         Ένας Νόμος, που να λέει να εφαρμοστούν όλοι οι Νόμοι !!
·         Κατάργηση του Δημοσίου !!
·         Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και Μηχανισμών είσπραξης.
·         Να «καρφώνει» ο ένας τον άλλον, για μαύρο χρήμα που κινείται από τον καθένα μας, παρατυπίες, κλεψιές, αυθαίρετα, και να πληρώσει ο καθένας τις αδικίες που έχει κάνει εις βάρος του κράτους.
·         Ανόητο δεν είναι να υπάρχουν συμμορίες. Ανόητο είναι να σκοτώνεις ζωντανούς.
·         Όταν ζεις, σ’ ένα κελί, και βγεις ξαφνικά έξω, σου φαίνεται μεγάλος ο κόσμος.
SADEXIS AKIS

2 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. * Δεν χρωσταω σε κανέναν κεράτα !! ούτε κλέβω το κράτος !!...Γιατί είμαι υποχρεωμένος μαζί με εκατομμύρια φορολογούμενους έντιμους πολίτες, να πληρώνουμε τα γαμησιάτικα χρέη του Δημόσιου κράτους ?
  * Θέλετε πολυπολιτισμικότητα, οκ μαζί σας. Αλλά να έρθουν και Ολλανδοί, Γαλλοι, Γερμανοί, Καναδοί, κ.α. και όχι μόνο από τις μουσουλμάνικες χώρες. Όπως τους βοηθήσαμε να γίνουν κρατη μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, έτσι και τώρα ναρθουν να μας σοβαρέψουν.
  * Τελικά ποιος είναι λαθρομετανάστης ? Αυτός που είναι στη χώρα παράνομα ή ο ελληνάρας που κατακλέβει και δεν ζητάει απόδειξη, κάνει το σταυρό του, και κρεμάει την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι ?
  Κυρίως οι Ρωσοπόντιοι έχουν πολλές παροχές αφορολόγητες, με παράνομες διανομές. Αυτά πρέπει να κοπουν μαχαίρι.
  * Να καταστραφούμε σα χώρα, με κανένα σεισμό, τσουνάμι, ή να αφανιστούμε όλοι μας, και ναρθουν νέοι Δωριείς, Ιωνες, κ.α. να γινουν ολα σωστα από την αρχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή