25 pages by Akis Sadexis

25 pages by Akis Sadexis
25 PAGES BY AKIS SADEXIS : * HereticaFilosofia * Akis Sadexis * ΑιρετικήΦιλοσοφία * No Religions-Χωρίς Θρησκείες * ALL WE ARE RACISTS. WITH THE RACISTS. -Όλοι είμαστε ρατσιστές. Αλλά με τους ρατσιστές * SKG - Salonica - Selanik - סלוניקי- Salonique - سالونيك - Thessaloniki * " movement of free citizens" -‘’Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών’’ - * I DEMAND - I DREAM OF A WORLD ΑΠΑΙΤΩ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ έναν κόσμο * Δεν έχει σημασία τι λέω, πρόσεξε τι εννοώ. Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά σε ποιόν τα λες * ElGURU * PHILOSOPHICAL DEMOCRACY - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ * InternationalismOecumenical * HereticaFilosofia.blogspot.com * The.Bigger.Philosophers * SadeVanzelo * SadeVanzelo-Σχεδιαστής * Leonardo DA VINCI * SadIcons * SADιΠοίηση * Anti-Racist Slogan of all Time * HERETICA FILOSOFIA by Akis Sadexis - YouTube *https://plus.google.com/u/0/115495858259733880175/posts * https://www.instagram.com/akis.sadexis/ * SSΔD3VΔNZ3LO (@AkisSadexis) | Twitter https://twitter.com/SDXZV - AKIS SADEXIS @SDXZV

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)
Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words) : Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητο σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, οι πολυεθνικές αμερικάνικες, η μουσική σας τσιγγάνικη, οι λέξεις σας βαλκάνιες, τα φαγητά σας τούρκικα, οι φουστανέλες αλβανικές, τα γαλακτοκομικά σας βουλγάρικα, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος? SADEXIS AKIS (May 2010)

anti-racist slogan of all time

Anti-Racist Slogan of all Time :
If Christ is a Jew, your car Japanese, pizza you eat Italian, Greek your democracy, your letters Latin, American multinationals, your numbers are Arabic, your music Gypsy, your words Balkans, your food Turks, Albanian fustanellas, your dairy Bulgarian, why your neighbor is a stranger ?
Akis Sadexis (May 2010)

I dream

I dream

manifesto SADEXI AKI

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ."

I DEMAND - I DREAM OF A WORLD WITHOUT : FRONTIERS, RELIGION, RACISTS, ADDICTIONS, MURDERS, ABUSE, PAEDERASTS, DRUGDEALINGS, ARMY, POVERTY, GAMBLING, GUNS, EXPLOITATION, DOGMA, CENSORSHIP, HATE, ANIMAL ABUSE, REFUGEES, PARADES, THOSE WHO ARE KEPT IN THE DARK.
I DEMAND - I DREAM OF A WORLD FOR : DIALOGUE, BOOKS, RECYCLING, RELIGIOUS TOLERANCE, FREEDOM, CREMATION, TRANSPLANTS, EDUCATION, FRIENDSHIP, LOGIC, ENVIRONMENT, TRAVELLING, SEPARATION OF THE CHURCH FROM THE STATE, RESPECT, INDEPENDENCE, SCIENCE, MINORITY, ECOLOGY, LIVING TOGETHER FREE, PROTECTING ANIMALS, CIVILIZATION, HEALTH.
JUSTICE A WORLD WITH LESS CHILDREN, BECAUSE THE NEXT GENERATIONS WILL SUFFER.
THE WHOLE PLANET IS OUR PLACE.
APART FROM THE PLACE WE LIVE OR THE PLACE WE WERE BORN. WE ARE ALL BROTHERS, DESPITE OUR SEX OR RACE.
SADEXIS AKIS

.

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

ΕΜΕΙΣ οι πολίτες - WE the people


Δημιουργούμε το ΕΜΕΙΣ,οι πολίτες συμμαχώντας με το 99% σε τρία σημεία: Απόρριψη Μνημονίων, Δικαιοσύνη, Συμμετοχή των πολιτών στη Δημοκρατία
Περιγραφή
Είναι καιρός να καλέσουμε σε Συμμαχία το 99% των πολιτών, σ αυτά που ήδη συμφωνούμε όλοι!

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Απαλλαγή από τα Μνημόνια και όσες σχετικές συμφωνίες έχουν υπογραφεί. Αποκήρυξή τους ως παράνομων, αφού υπογράφηκαν από παράνομες κυβερνήσεις, με αντισυνταγματικό και δόλιο τρόπο και αντισυνταγματικό περιεχόμενο, με σκοπό την καταστροφή και την υποδούλωσή μας. Λογιστικός έλεγχος από ανεξάρτητη αρχή, στην οποία θα συμμετέχουν πολίτες και επανεξέταση, για το ποιό είναι πραγματικά το χρέος και η οικονομική μας πραγματικότητα, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στις διεθνείς οικονομικές μας σχέσεις.

2. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Παραπομπή των προδοτών και οικονομικών εγκληματιών με διασφάλιση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης ώστε να καταδικαστούν οι ένοχοι. Δήμευση περιουσιών για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος και δημόσιων αγαθών. Επιδίωξη επιβολής των μέγιστων προβλεπόμενων ποινών εναντίον των υπευθύνων, με την παράστασή μας όπως δικονομικά προβλέπεται. Αναζήτηση συνταγματικά ορθής λύσης που να επιτρέψει την τιμωρία κοινοβουλευτικών και μη, κυβερνώντων, για πιθανά εγκληματα τους, που ως τωρα απέφευγαν, λόγω βουλευτικής ασυλίας, νόμου περί ευθύνης υπουργών και παραγραφών, με εξέταση της δυνατότητας απόδοσης ευθυνών αναδρομικά για την αποκατάσταση της ισονομίας των πολιτών και των θεσμών.

3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Συμμετοχή των πολιτών στη λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων, συμμετοχή στην εξουσία, δημοκρατία των πολιτών, για να μη ξανασυμβεί κατάχρηση της θέλησής μας. Συνδιαμόρφωση από όλους μας και τεκμηρίωση της νέας πολιτικής πραγματικότητας στην πράξη και στο Σύνταγμα. Ο τρόπος εφαρμογής αυτής της Δημοκρατίας θα συναποφασιστεί από τους πολίτες και τις οργανώσεις τους, βήμα-βήμα, στο επόμενο επίπεδο συνεργασίας.

ΛΟΓΙΚΗ:
Δεκάδες νέων αντι-μνημονιακών οργανώσεων, καθώς και πολλά νέα κόμματα, με εκατοντάδες πολύ καλές ή μέτριες ιδέες για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς, οι πολίτες, ανταγωνίζονται την προσοχή μας, αλλά ούτε γνωρίζονται μεταξύ τους, ούτε και πράττουν σαν να αντιλαμβάνονται ή σέβονται την απαίτηση και την αναγκαιότητα των καιρών για ιδεολογικές υπερβάσεις.
Απ την πλευρά μας οι πολίτες, που αναγνωρίζουμε τι είναι βασικό να γίνει και σε τι συμφωνούμε, δεχόμαστε συνεχώς προσκλήσεις για συμμετοχή σε οργανώσεις και ομάδες, που έχουν παρόμοια προσέγγιση και συνήθως, μικρές διαφορές στα βασικά, και αυτό προκαλεί σύγχυση και διάσπαση.

Ας γίνουμε δεκάδες χιλιάδες, και ας καλέσουμε σε συμμαχία και όλες τις οργανώσεις/συλλογικότητες που υποστηρίζουν ότι είναι κατά των Μνημονίων.
Η λογική μας είναι ότι με την επίτευξη μιας πρώτης, έστω και στοιχειώδους συμφωνίας, είμαστε ήδη ΕΜΕΙΣ, οι πολίτες που συμφωνούμε σ’ αυτά τα τρία σημεία, οι πολίτες που μπορούμε να συναποφασίζουμε.
Αφού δημιουργήσουμε το ΕΜΕΙΣ, αφού δηλώσουμε και βιώσουμε μέσα από την επίτευξη συμφωνίας τι μας συνδέει, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε το πώς θα κατακτήσουμε τη Δημοκρατία μας και πώς θα στηρίξουμε τις αλλαγές που έχουμε ανάγκη να δούμε.

Δε λέμε ότι αυτή η κοινή υπογραφή θα λύσει τα ζητήματα, λέμε ότι είναι το πρώτο βήμα, για να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε πολιτικά. Και είναι ένα βήμα που έχει καθυστερήσει και που πρέπει να γίνει άμεσα!

ΠΛΑΝΟ:
Συγκεντρώνουμε ένα μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πολιτών, που συμφωνούν με τα παραπάνω σημεία, ασχέτως ιδεολογικής τοποθέτησης.

Επικοινωνούμε την πρόταση σε κινήματα/συλλογικότητες/κόμματα/προσωπικότητες/συνδικαλιστικές ογανώσεις και τους ζητάμε να συνάψουν συμμαχία στη βάση των τριών σημείων.

Καθόμαστε όλοι σ ένα “τραπέζι”, σχεδιάζουμε, δρούμε οργανωμένα και συναποφασίζουμε με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση! Το σημαντικό πρώτο βήμα -πρωτοφανές για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία- θα έχει γίνει.
Η επόμενη πρόκληση είναι να αναζητήσουμε τον τρόπο εφαρμογής των τριών σημείων, με συλλογικά οργανωμένο και -γι αυτό- άμεσα αποτελεσματικό τρόπο. Το ‘τραπέζι’ θα είναι ένας ασφαλής χώρος ηλεκτρονικής δημοκρατίας, που θα δώσει (για πρώτη φορά απο την αρχαιότητα) δυνατότητα κυβέρνησης στον πολίτη, καθώς και κατά τόπους συναντήσεις και συνελεύσεις. Αυτά θα είναι τα εργαλεία των αποφάσεών μας. Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα βοηθηθούν με τεχνολογία και γνώση από ένα μέλος της οικογένειάς τους ή από έναν άλλο πολίτη.

Στόχος μας η ολοκλήρωση των πρώτων βημάτων μέσα σε λίγες εβδομάδες!


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:
Αν θέλεις να δεις τα παραπάνω να γίνονται, πέρα από την υπογραφή σου, οφείλεις:
Να καλέσεις όλους τους φίλους σου να υπογράψουν και να διαδώσεις την πρόταση για Συμμαχία!
Να συμμετάσχεις, αν θέλεις, στην ομάδα συντονισμού, με ιδέες για το πώς να το επικοινωνήσουμε, προτείνοντας επαφές, αλλά και αναλαμβάνοντας την επαφή με κάποιους.
Να παρακολουθείς τις εξελίξεις και να επικοινωνείς μαζί μας στο blog μας:http://citizensofgreece.wordpress.com/
Να είσαι έτομος/η να συμμετάσχεις στην ασφαλή ηλεκτρονική πλατφόρμα Δημοκρατίας, που θα επιτρέψει τόσο τη συνδιαμόρφωση του πολιτεύματος και του Συντάγματος, όσο και την ισότιμη συμμετοχή των πολιτών.

Διάδωσε την προσπάθεια αυτή! Δεν αρκεί, πλέον, μόνο η υπογραφή σου, όπως δεν ήταν αρκετή τόσα χρόνια μια ψήφος σου ανά τετραετία για να διασφαλίσει τη Δημοκρατία. Όλο το παραπάνω βασίζεται στο ότι θα συμμετέχεις.

Η πραγματική Δημοκρατία μπορεί να σου εξασφαλίσει μια δύναμη ελευθερίας, αυτάρκειας, ασφάλειας και ευημερίας που δεν έχεις φανταστεί. Το ‘τίμημα’ όμως είναι, ότι τη Δημοκρατία την ασκείς καθημερινά, αλλιώς σου την αφαιρούν άμεσα.

Στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο κάθε βδομάδα, για να μελετήσεις ποιά από τα θέματα που αφορούν τη ζωή σου συζητιούνται, και ποιές είναι οι αποφάσεις που χρειάζονται τη συμμετοχή και την ψήφο σου.

Οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας της Συμμαχίας των Τριών Σημείων, θεωρούμε ότι η πλέον δημοκρατική προσέγγιση είναι αυτή που θα επιτρέψει να τεθούν σε συζήτηση τα πάντα. Δεν καθορίζουμε εμείς ΠΟΙΟΝ τρόπο Δημοκρατιας θα αποφασισει το ΕΜΕΙΣ όταν δημιουργηθεί. Η Δημοκρατία επιτάσσει να αφήσουμε το σύνολο των πολιτών ν’ αποφασίσει μόνο του, με τις διαδικασίες που το ίδιο θα έχει καθορίσει και επί των αρχών που θα έχει θέσει.

Το μεγαλύτερο μέτρο της Δημοκρατίας δεν είναι ο βαθμός ελευθερίας ούτε ο βαθμός ισότητας, αλλά μάλλον ο βαθμός συμμετοχής. Alain de Benoist, 1943-, Γάλλος φιλόσοφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου