25 pages by Akis Sadexis

25 pages by Akis Sadexis
25 PAGES BY AKIS SADEXIS : * HereticaFilosofia * Akis Sadexis * ΑιρετικήΦιλοσοφία * No Religions-Χωρίς Θρησκείες * ALL WE ARE RACISTS. WITH THE RACISTS. -Όλοι είμαστε ρατσιστές. Αλλά με τους ρατσιστές * SKG - Salonica - Selanik - סלוניקי- Salonique - سالونيك - Thessaloniki * " movement of free citizens" -‘’Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών’’ - * I DEMAND - I DREAM OF A WORLD ΑΠΑΙΤΩ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ έναν κόσμο * Δεν έχει σημασία τι λέω, πρόσεξε τι εννοώ. Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά σε ποιόν τα λες * ElGURU * PHILOSOPHICAL DEMOCRACY - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ * InternationalismOecumenical * HereticaFilosofia.blogspot.com * The.Bigger.Philosophers * SadeVanzelo * SadeVanzelo-Σχεδιαστής * Leonardo DA VINCI * SadIcons * SADιΠοίηση * Anti-Racist Slogan of all Time * HERETICA FILOSOFIA by Akis Sadexis - YouTube *https://plus.google.com/u/0/115495858259733880175/posts * https://www.instagram.com/akis.sadexis/ * SSΔD3VΔNZ3LO (@AkisSadexis) | Twitter https://twitter.com/SDXZV - AKIS SADEXIS @SDXZV

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)
Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words) : Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητο σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, οι πολυεθνικές αμερικάνικες, η μουσική σας τσιγγάνικη, οι λέξεις σας βαλκάνιες, τα φαγητά σας τούρκικα, οι φουστανέλες αλβανικές, τα γαλακτοκομικά σας βουλγάρικα, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος? SADEXIS AKIS (May 2010)

anti-racist slogan of all time

Anti-Racist Slogan of all Time :
If Christ is a Jew, your car Japanese, pizza you eat Italian, Greek your democracy, your letters Latin, American multinationals, your numbers are Arabic, your music Gypsy, your words Balkans, your food Turks, Albanian fustanellas, your dairy Bulgarian, why your neighbor is a stranger ?
Akis Sadexis (May 2010)

I dream

I dream

manifesto SADEXI AKI

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ."

I DEMAND - I DREAM OF A WORLD WITHOUT : FRONTIERS, RELIGION, RACISTS, ADDICTIONS, MURDERS, ABUSE, PAEDERASTS, DRUGDEALINGS, ARMY, POVERTY, GAMBLING, GUNS, EXPLOITATION, DOGMA, CENSORSHIP, HATE, ANIMAL ABUSE, REFUGEES, PARADES, THOSE WHO ARE KEPT IN THE DARK.
I DEMAND - I DREAM OF A WORLD FOR : DIALOGUE, BOOKS, RECYCLING, RELIGIOUS TOLERANCE, FREEDOM, CREMATION, TRANSPLANTS, EDUCATION, FRIENDSHIP, LOGIC, ENVIRONMENT, TRAVELLING, SEPARATION OF THE CHURCH FROM THE STATE, RESPECT, INDEPENDENCE, SCIENCE, MINORITY, ECOLOGY, LIVING TOGETHER FREE, PROTECTING ANIMALS, CIVILIZATION, HEALTH.
JUSTICE A WORLD WITH LESS CHILDREN, BECAUSE THE NEXT GENERATIONS WILL SUFFER.
THE WHOLE PLANET IS OUR PLACE.
APART FROM THE PLACE WE LIVE OR THE PLACE WE WERE BORN. WE ARE ALL BROTHERS, DESPITE OUR SEX OR RACE.
SADEXIS AKIS

.

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Προγράμματα από την CVINTERACTIONS για ανέργουςΣας καλωσορίζουμε στα νέα επιμορφωτικά εξ αποστάσεως προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Το ΕΚΠΑ σχεδίασε επιμορφωτικά προγράμματα τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της εφαρμογής μιας ευρύτερης πολιτικής για την αναδιάρθρωση και τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης.
Με βασικό στόχο την εντατικοποίηση της προσπάθειας για να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας, οι νοοτροπίες και οι λειτουργίες του Δημόσιου Τομέα στη χώρα μας, προέκυψε η ανάγκη επιμόρφωσης του στελεχικού δυναμικού των δημοσίων υπηρεσιών σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις  και τις καινοτομικές πρακτικές στη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Δημοσίων Σχέσεων.
Η πιστοποιημένη επιμόρφωση από 15 Μαΐου 2009 μοριοδοτείται και αποτελεί ένα από τα κριτήρια για το σχηματισμό της κρίσης των υπαλλήλων σε θέσεις Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και Τμημάτων. Τα νέα προγράμματα του ΕΚΠΑ είναιπιστοποιημένα από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Τα επιμορφωτικά προγράμματα (e-learning) του ΕΚΠΑ, από τον Σεπτέμβριο του 2009, και μετά από σχετική αξιολόγησή τους από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), διαθέτουν Πιστοποίηση και ως εκ τούτου θεωρούνται πιστοποιημένα προγράμματα επιμόρφωσης. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση τεκμηριώνει με αντικειμενικό τρόπο την ικανότητα του Οργανισμού να παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα με συνέπεια, εξασφαλίζοντας στα στελέχη των δημοσίων υπηρεσιών την απαιτούμενημοριοδότηση.
10-02-2012
Νέος ΚύκλοςΠρογράμματα Επιμόρφωσης Δημοσίων Υπαλλήλων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως τις30/03/2012. Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 02/04/2012.
3-1-2012
Νέος ΚύκλοςΠαράταση 'Εναρξης Μαθημάτων Νέου Κύκλου Σπουδών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως τις27/01/2012. Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 30/01/2012.
11-11-2011
Νέος ΚύκλοςΠρογράμματα Επιμόρφωσης Δημοσίων Υπαλλήλων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως τις13/01/2012. Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 16/01/2012.
17-06-2011

Προγράμματα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning)

alt
Σας καλωσορίζουμε στα Προγράμματα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης εντάχθηκε στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής προσπάθειας που ξεκίνησε το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών τον Οκτώβριο του 2001, σε συνέχεια της υλοποίησης των προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, (ΕΠΕΑΚ Α΄) εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης, υπό την οργάνωση και επίβλεψη του Καθηγητή κ. Π. Ε. Πετράκη, Επιστημονικού Υπευθύνου του Προγράμματος, απαντώντας με τον τρόπο αυτό στις σύγχρονες και αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας για μάθηση, μέσω εναλλακτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης.
Η ανάπτυξη των προγραμμάτων αυτών στηρίχθηκε:
α) στην εμπειρία του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης από πιλοτικά προγράμματα, τα οποία αποτέλεσαν το εφαλτήριο της όλης δραστηριότητας,
β) στην καθοριστική συμβολή των καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών και άλλων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων,
γ) στην πρακτική εμπειρία ειδικευμένων επιστημόνων διεθνούς κύρους, καθώς και στελεχών της αγοράς, αλλά και
δ) στην άρτια και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή του Ιδρύματος.
alt
alt Νέος κύκλος σπουδών Νέο
Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι 30/03/2012. H παρακολούθηση των μαθημάτων ξεκινά στις 02/04/2012.
Περισσότερα...
alt Νέος κύκλος: Προγράμματα Επιμόρφωσης Δημοσίων Υπαλλήλων Νέο
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως τις30/03/2012. Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 02/04/2012.
Περισσότερα...
πηγή:http://elearn.elke.uoa.gr


Τέλος Μαΐου οι εξετάσεις στη Σχολή Διοίκησης

Ογδόντα θα είναι φέτος οι εισακτέοι στη Σχολή

Στις 26 και 27 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιηθεί ο 22ος διαγωνισμός για την είσοδο στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) 80 σπουδαστών, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων που συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή. Στη νέα εκπαιδευτική σειρά -σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού- θα λειτουργήσει ένα ενιαίο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης.
Τέλος Μαΐου οι εξετάσεις στη Σχολή Διοίκησης

Ο αριθμός των εισακτέων ορίστηκε στους ογδόντα (80), ενώ με την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές της ΕΣΔΔΑ θα καλύψουν ανάγκες της κεντρικής και της αποκεντρωμένης διοίκησης, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στην αίτηση συμμετοχής, η οποία, όπως και η προκήρυξη, είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΚΔΔΑ www.ekdd.gr , στοn σύνδεσμο «Εισαγωγικός Διαγωνισμός», από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012.
Η αίτηση, υπογεγραμμένη και μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, πρέπει (την ίδια περίοδο από τις 24/2 μέχρι και τις 14/3) να ταχυδρομηθεί ή να κατατεθεί αυτοπροσώπως στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), Πειραιώς 211, 177 78, Ταύρος.
Τα στάδια των εξετάσεων
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε 2 στάδια. Το πρώτο στάδιο, το προκαταρκτικό στο οποίο θα συμμετέχει το σύνολο των υποψηφίων, περιλαμβάνει γραπτή δοκιμασία υποχρεωτικά στα ακόλουθα μαθήματα και στις παρακάτω ημερομηνίες:
Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους: Σάββατο 26 Μαΐου 2012
Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική: Κυριακή 27 Μαΐου 2012
Κατά το τελικό στάδιο η εξέταση περιλαμβάνει υποχρεωτική γραπτή δοκιμασία στο γνωστικό πεδίο «Δημόσια Διοίκηση» και γραπτή και προφορική εξέταση σε ένα ακόμη γνωστικό πεδίο επιλογής από τα παρακάτω:
1. Περιβάλλον- Ποιότητα Ζωής
2. Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις
3. Εφαρμοσμένη Πληροφορική
4. Κοινωνική Διοίκηση
5. Οικονομική του Χώρου και Περιφερειακή Πολιτική
Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε μία ξένη γλώσσα της επιλογής τους μεταξύ της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής ή ιταλικής.
Οι ώρες και ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων θα γνωστοποιηθούν στους ενδιαφερομένους με ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στο κτίριο και στον ιστότοπο του ΕΚΔΔΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ΕΣΔΔΑ: 213 1306 238, 213 1306 257, 213 1306 242, 213 1306 455 και 213 1306 310. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ στη Θεσσαλονίκη (Ι. Κωλέττη 25 Δ΄) στα τηλέφωνα: 231 3321 170, 231 3321 104.
Στους ενδιαφερόμενους θα παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του κτιρίου του ΕΚΔΔΑ.
Αλλαγές σε σπουδές και εξεταστέα ύλη
Oι υποψήφιοι για τον διαγωνισμό της 22η σειράς εισακτέων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης θα εξεταστούν σε νέα γνωστικά πεδία, ενώ οι επιτυχόντες θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στον νέο σχεδιασμό του Επιτελικού Κράτους. Σύμφωνα με στελέχη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος, που διέπεται από νέα φιλοσοφία, είναι να διαμορφώσει στελέχη που θα ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες της δημόσιας διοίκησης, ενώ αναμένεται να δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση κυρίως σε θέματα επιτελικής λειτουργίας. Η ανανέωση της εξεταστέας ύλης αλλά και η νέα δομή του προγράμματος σπουδών, όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΣΔΔΑ, εξυπηρετεί τον στόχο της διαμόρφωσης στελεχών που θα μπορούν να ασκήσουν επιτελικό ρόλο σε διυπουργικό επίπεδο και θα μπορούν να αξιοποιηθούν σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης όπως π.χ. στον τομέα της υγείας, της παιδείας κτλ.
Κατά το προκαταρκτικό - πρώτο - στάδιο, θα εξεταστούν υποχρεωτικά στα μαθήματα:
1. «Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους»: Η συγκεκριμένη ενότητα θα περιλαμβάνει τις παρακάτω υποενότητες (περιληπτικά): Θεωρίες του κράτους, κράτος και πολιτικό σύστημα, θεωρίες περί των πολιτικών του κράτους, κράτος και θεμελιώδη δικαιώματα, συνταγματικοί θεσμοί στην Ελλάδα και το πολιτικό σύστημα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
2. «Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική»: Οι τομείς της εξεταστέας ύλης είναι (περιληπτικά): ιστορική εξέλιξη της οικονομικής σκέψης, το σύστημα της αγοράς και ο μετασχηματισμός των τιμών, ανταγωνισμός και κοινωνική ευημερία, συνολική προσφορά και ζήτηση και η έννοια της μακροοικονομικής ισορροπίας, χρηματοπιστωτικός τομέας και κεντρική τράπεζα, κρατικός προϋπολογισμός, οικονομικές πολιτικές του κράτους και διεθνής οικονομία (Ε.Ε. κτλ.).
Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν ιδιώτες, αλλά και υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού που κατέχουν πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής και οι οποίοι συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις διορισμού σε δημόσια υπηρεσία.
Νίκος Β. Τσίτσας


ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
1Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης - Κ.Υ.5
2Υπουργείο Εσωτερικών - Κ.Υ.Α. Γενική Γραμματεία Ισότητας των φύλων4
3Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη5
4Υπουργείο Οικονομικών - Κ.Υ.6

Α. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους3

Β. Γενικό Χημείο του Κρατους1

Γ. Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων1

Δ. Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων1

Ε. Νομικό Συμβούλιο του Κράτους3
5Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας-Κ.Υ.4

Α. Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας1

Β. Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας1
6Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής - Κ.Υ.2

Α. Γενική Γραμματεία Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής2
7Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων - Κ.Υ.7
8Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων3
9Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - Κ.Υ.3

Α. Ελεγκτικό Συνέδριο2
10Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων2
11Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού -Κ.Υ.2
12Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικης Ασφάλισης - Κ.Υ.4

Α. Σ.ΕΠ.Ε.2

Β. Γενική Γραμματεία Καταναλωτή1

Γ. Ε.Τ.Α.Α1

Δ. Τ.Ε.Α.Δ.Υ.1
13Υπουργείο Εθνικής Αμυνας1
14Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης2
15Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής2
16Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου1
17Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου1
18Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης1
19Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης1
20Περιφέρεια Αττικής2
21Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης1
Σύνολο80

 http://www.cvinteractions.gr/index.php/el/2011-01-27-09-13-29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου