25 pages by Akis Sadexis

25 pages by Akis Sadexis
25 PAGES BY AKIS SADEXIS : * HereticaFilosofia * Akis Sadexis * ΑιρετικήΦιλοσοφία * No Religions-Χωρίς Θρησκείες * ALL WE ARE RACISTS. WITH THE RACISTS. -Όλοι είμαστε ρατσιστές. Αλλά με τους ρατσιστές * SKG - Salonica - Selanik - סלוניקי- Salonique - سالونيك - Thessaloniki * " movement of free citizens" -‘’Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών’’ - * I DEMAND - I DREAM OF A WORLD ΑΠΑΙΤΩ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ έναν κόσμο * Δεν έχει σημασία τι λέω, πρόσεξε τι εννοώ. Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά σε ποιόν τα λες * ElGURU * PHILOSOPHICAL DEMOCRACY - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ * InternationalismOecumenical * HereticaFilosofia.blogspot.com * The.Bigger.Philosophers * SadeVanzelo * SadeVanzelo-Σχεδιαστής * Leonardo DA VINCI * SadIcons * SADιΠοίηση * Anti-Racist Slogan of all Time * HERETICA FILOSOFIA by Akis Sadexis - YouTube *https://plus.google.com/u/0/115495858259733880175/posts * https://www.instagram.com/akis.sadexis/ * SSΔD3VΔNZ3LO (@AkisSadexis) | Twitter https://twitter.com/SDXZV - AKIS SADEXIS @SDXZV

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)
Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words) : Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητο σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, οι πολυεθνικές αμερικάνικες, η μουσική σας τσιγγάνικη, οι λέξεις σας βαλκάνιες, τα φαγητά σας τούρκικα, οι φουστανέλες αλβανικές, τα γαλακτοκομικά σας βουλγάρικα, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος? SADEXIS AKIS (May 2010)

anti-racist slogan of all time

Anti-Racist Slogan of all Time :
If Christ is a Jew, your car Japanese, pizza you eat Italian, Greek your democracy, your letters Latin, American multinationals, your numbers are Arabic, your music Gypsy, your words Balkans, your food Turks, Albanian fustanellas, your dairy Bulgarian, why your neighbor is a stranger ?
Akis Sadexis (May 2010)

I dream

I dream

manifesto SADEXI AKI

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ."

I DEMAND - I DREAM OF A WORLD WITHOUT : FRONTIERS, RELIGION, RACISTS, ADDICTIONS, MURDERS, ABUSE, PAEDERASTS, DRUGDEALINGS, ARMY, POVERTY, GAMBLING, GUNS, EXPLOITATION, DOGMA, CENSORSHIP, HATE, ANIMAL ABUSE, REFUGEES, PARADES, THOSE WHO ARE KEPT IN THE DARK.
I DEMAND - I DREAM OF A WORLD FOR : DIALOGUE, BOOKS, RECYCLING, RELIGIOUS TOLERANCE, FREEDOM, CREMATION, TRANSPLANTS, EDUCATION, FRIENDSHIP, LOGIC, ENVIRONMENT, TRAVELLING, SEPARATION OF THE CHURCH FROM THE STATE, RESPECT, INDEPENDENCE, SCIENCE, MINORITY, ECOLOGY, LIVING TOGETHER FREE, PROTECTING ANIMALS, CIVILIZATION, HEALTH.
JUSTICE A WORLD WITH LESS CHILDREN, BECAUSE THE NEXT GENERATIONS WILL SUFFER.
THE WHOLE PLANET IS OUR PLACE.
APART FROM THE PLACE WE LIVE OR THE PLACE WE WERE BORN. WE ARE ALL BROTHERS, DESPITE OUR SEX OR RACE.
SADEXIS AKIS

.

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι Παλαιστίνιοι τρομοκρατούν (The Palestinians terrorise)

Η βασική προϋπόθεση για την ειρήνη είναι να αποδεχτούν οι παλαιστίνιοι το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ και να σταματήσουν την τρομοκρατία.
-          Σε περιοδικό της Φατάχ, γίνεται θετική αναφορά στον Χίτλερ επειδή εξόντωσε Εβραίους.
-           Το Σεπτέμβρη του 2011 είχαμε 498 περιστατικά λιθοβολισμού.
-          Ειδική πλύση εγκεφάλου γίνεται στα παιδιά ώστε να μάθουν να θαυμάζουν και να μιμούνται τους τρομοκράτες που πεθαίνουν εν ώρα εργασίας, να τους θεωρούν ήρωες. Τα διδάσκουν ότι ολόκληρο το Ισραήλ είναι μέρος της Παλαιστίνης. Η διδασκαλία περί χαμένων πατρίδων αποτελεί συνταγή για αιώνιο πόλεμο με τους Εβραίους. Στα νηπιαγωγεία, υπάρχουν επιγραφές : «τα παιδιά είναι οι ιερείς μάρτυρες του αύριο». Οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις είναι στρατιωτικές, για τα παιδιά του Αλλάχ. Εκπαιδεύονται στο παπαγάλισμα του Κορανίου, στις τρομοκρατικές τεχνικές και στον ανταρτοπόλεμο. Καθώς και  το κάψιμο σημαίας του Ισραήλ.  Πυρπόλησαν δύο φορές τις κατασκηνώσεις του ΟΗΕ, που φιλοξενούν 675.000 παιδιά στη περιοχή  !
-          Sheikh Muhammad Hussein (ο ανώτερος μουφτής της Παλαιστινιακής Αρχής): «οι Εβραίοι είναι απόγονοι γουρουνιών και πιθήκων».
-          Ηγέτης της Χαμάς στην Wall Street Journal (18 Δεκέμβρη 1992) : «ο πόλεμος θα διαρκέσει μέχρι να πάψει να υπάρχει το Ισραήλ και μέχρι κι ο τελευταίος Εβραίος στον κόσμο να εξολοθρευτεί». Η πλειοψηφία των Εβραίων  του πλανήτη είναι άμαχοι, η εξολόθρευση τους θα γίνει μέσω τρομοκρατίας.
-          Οι παλαιστίνιοι είναι βολεμένοι με το ρόλο του πρόσφυγα και την οικονομική βοήθεια παίρνοντας τα περισσότερα χρήματα από όλο τον αραβικό κόσμο.
-          Οι Ισραηλινοί επέστρεψαν τη Γάζα (το 2000 και το 92% της Δυτικής Όχθης, ξεριζώνοντας 10.000 ισραηλινούς , και την πρόσβαση σε αφαλατωμένο νερό σε δικά του εδάφη) με μονομερή απόφαση τους, χωρίς διαπραγμάτευση ή κάποιο αντάλλαγμα. Η περιοχή  της Γάζας, χρησιμοποιείτε σα χώρος εκτόξευσης ρουκετών, καθιστώντας όμηρο το 15% του Ισραηλίτικου πληθυσμού(με το νυν βεληνεκές).
-          Το 2008 η επιχείρηση Cast Lead ήταν απάντηση αυτοάμυνας. Ρίξανε φυλλάδια από αεροπλάνα που προειδοποιώντας, στα Αραβικά, ποιες περιοχές θα κτυπήσει.  Οι Ισραηλινοί έχουν ένα πλούσιο κράτος και θέλουν ειρήνη, χωρίς διαμάχες ρισκάροντας τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους.
-          «Το 90% της δραστηριότητας της Χαμάς είναι αφιερωμένο σε κοινωνική πρόνοια κι εκπαίδευση !!» άρθρο του Βήματος. Και που ξέρουν για τα χρήματα, δεδομένης της αδιαφάνειας της λειτουργίας της Χαμάς ? Ενώ δεν θα εισπράττει τιμολόγιο, για τα όπλα που εισάγει λαθραία μέσω τούνελ από την Αίγυπτο. Άρα ΜΟΝΟ με το  10% σκοτώνει !
-          Στα ελληνικά ΜΜΕ και τα αραβικά, αποκαλούνται : «Παλαιστίνιοι μαχητές» !
-          Οι Ισραηλινοί έχουν φτιάξει ένα φράκτη για τους βομβιστές αυτοκτονίας. Οι νεοέλληνες τον ονομάσανε «τείχος της ντροπής». Επειδή προστατεύουν τα παιδιά τους !! Άραγε κατηγορούν τους Ισραηλινούς ή τα παιδιά τους ? Ας ασχοληθούμε με το «δικό μας, τείχος του Έβρου».
-          «Θάνατος στις αδερφές» είναι το σύνθημα της Χαμάς, επειδή το Ισραήλ ψηφίστηκε ως ο πιο hot προορισμός για τους gay.
-          Η Χαμάς, χρησιμοποιούν τους Παλαιστίνιους σαν ασπίδα (κόντρα στο Διεθνές Δίκαιο). Ήταν η πρώτη τρομοκρατική οργάνωση που εφάρμοσε αυτή τη βαρβαρότητα, αλλά η πατρότητα ανήκει στη Χεζμπολάχ, τη λιβανέζικη οργάνωση που χρηματοδοτείται από το Ιράν. Το οποίο Ιράν χρηματοδοτεί και την Χαμάς.
-          «Οι Εβραίοι ελέγχουν τον διεθνή τύπο» δεν ισχύει, γιατί η παγκόσμια συντριπτική πλειοψηφία, δείχνει το  αντίθετο. 
-          Είναι η μόδα της Αριστεράς και της Δεξιάς, να τα βάζει με τους Εβραίους. Τους κατηγορούν ότι σταύρωσαν τον εβραίο Χριστό ! Ότι, έχουν αλληλεγγύη μεταξύ τους και είναι πετυχημένοι οικονομικά. Τους έδιωξαν και τους εξόντωσαν απ’ την Ευρώπη και τώρα τους κυνηγάνε και στη χώρα τους !
-          Στην Ελλάδα οι υπερέλληνες υπερβάλλοντες και σε αντισημιτισμό είναι ο Θεοδωράκης, ο Καρατζαφέρης και ο Πλεύρης : «αυτό αξίζει στους Εβραίους. Διότι είναι το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουν: εκτελεστικό απόσπασμα μέσα σε 24 ώρες». Οι έλληνες δικαστές ΔΕΝ τον δίκασαν, και έστειλαν την λογική και τη δικαιοσύνη στο απόσπασμα.  Μας νανουρίζουν με παραμυθάκια ελληνικού μεγαλείου. Και επειδή κάθε παραμύθι θέλει τον δράκο του, οι Εβραίοι λαμβάνουν τον ρόλο του προαιώνιου εχθρού της Ψωροκώσταινας.
-           Όπως και τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών». Μια ψεύτικη έκδοση του 1903, από τη μυστική αστυνομία της ρώσικης αυτοκρατορίας,   αλλά μια αντιγραφή γαλλικής πολιτικής σάτιρας του 1864 !
-          Οι Ιρανοί τους απειλούν κατασκευάζοντας πυρηνική βόμβα, επειδή θέλουν να πουλήσουν μούρη στη Δύση, τσαμπουκά στο Ισραήλ, και νταβατζηλίκι στο ν Αραβικό κόσμο. Ο φύλαρχος πρόεδρος του, δήλωσε: «πρέπει να σβήσουμε το Ισραήλ απ’ το χάρτη». Εμείς προμηθευόμαστε το 55% του πετρελαίου μας απ’ το Ιράν, και συγχρόνως στηρίζουμε τους Ισραηλινούς στη συνεργασία τους στο «οικόπεδο 12» των Κυπρίων !
-          Η Χαμάς «στηρίζει οικονομικά οικογένειες μαρτύρων». Δηλαδή, «σκότωνε εσύ Εβραίους και θα χεις τα τυχερά σου από εμάς».
-          Τον Οκτώβρη του 2011, γίνεται ανταλλαγή ομήρων. Ένας Ισραηλινός ισούται με 1027 Παλαιστινίους ! Αυτό είναι δείγμα, το πόσο διαφορετικά αξιολογούν την ανθρώπινη ζωή οι μεν από τους δε.
-          Η Ahlam Tamimi επέλεξε σα στόχο μια πιτσαρία σκοτώνοντας 15 αμάχους και 7 παιδιά. Στη συνέντευξη της, απ’ τη φυλακή, είπε: «Δεν λυπάμαι καθόλου για ότι έγινε» και γέλασε ναζιάρικα κλίνοντας παιχνιδιάρικα το κεφάλι αριστερά, όταν τη είπαν ότι σκότωσε 7 παιδιά ! Και μετά την απελευθέρωση της, είπε : «Δεν μετανιώνω. Γιατί θα έπρεπε ? »! Δείτε το βίντεο στο site του Palestinian Media Watch.
-          Ikrimeh Sabri (ανώτατος κληρικός της Παλαιστινιακής Αρχής): «Όσο αγαπάτε τη ζωή εσείς οι Εβραίοι, άλλο τόσο εμείς αγαπάμε τον θάνατο».
-          Τον Οκτώβρη του 2000 έπεσαν  στα χέρια Παλαιστινίων, δύο Ισραηλινοί, τους ξεκοίλιασαν και κράτησαν τα εντόσθια για τρόπαιο ! Το λυντσάρισμα, συμπεριλαμβάνεται στα σχολικά προγράμματα, μαζί με φώτο ! Ίδια τύχη είχαν το 3 μηνών κοριτσάκι Hadas Fogel, που το πετσόκοψαν, και ο 4χρονος Elad Fogel που τον στραγγαλίσανε και τον μαχαιρώσανε.
Παραμύθια της Χα(λι)μάς.
SADEXIS AKIS
s
-          www.iapopsi.gr
-      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου