25 pages by Akis Sadexis

25 pages by Akis Sadexis
25 PAGES BY AKIS SADEXIS : * HereticaFilosofia * Akis Sadexis * ΑιρετικήΦιλοσοφία * No Religions-Χωρίς Θρησκείες * ALL WE ARE RACISTS. WITH THE RACISTS. -Όλοι είμαστε ρατσιστές. Αλλά με τους ρατσιστές * SKG - Salonica - Selanik - סלוניקי- Salonique - سالونيك - Thessaloniki * " movement of free citizens" -‘’Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών’’ - * I DEMAND - I DREAM OF A WORLD ΑΠΑΙΤΩ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ έναν κόσμο * Δεν έχει σημασία τι λέω, πρόσεξε τι εννοώ. Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά σε ποιόν τα λες * ElGURU * PHILOSOPHICAL DEMOCRACY - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ * InternationalismOecumenical * HereticaFilosofia.blogspot.com * The.Bigger.Philosophers * SadeVanzelo * SadeVanzelo-Σχεδιαστής * Leonardo DA VINCI * SadIcons * SADιΠοίηση * Anti-Racist Slogan of all Time * HERETICA FILOSOFIA by Akis Sadexis - YouTube *https://plus.google.com/u/0/115495858259733880175/posts * https://www.instagram.com/akis.sadexis/ * SSΔD3VΔNZ3LO (@AkisSadexis) | Twitter https://twitter.com/SDXZV - AKIS SADEXIS @SDXZV

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)

Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words)
Το πιό Αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών (original-56 words) : Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητο σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, οι πολυεθνικές αμερικάνικες, η μουσική σας τσιγγάνικη, οι λέξεις σας βαλκάνιες, τα φαγητά σας τούρκικα, οι φουστανέλες αλβανικές, τα γαλακτοκομικά σας βουλγάρικα, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος? SADEXIS AKIS (May 2010)

anti-racist slogan of all time

Anti-Racist Slogan of all Time :
If Christ is a Jew, your car Japanese, pizza you eat Italian, Greek your democracy, your letters Latin, American multinationals, your numbers are Arabic, your music Gypsy, your words Balkans, your food Turks, Albanian fustanellas, your dairy Bulgarian, why your neighbor is a stranger ?
Akis Sadexis (May 2010)

I dream

I dream

manifesto SADEXI AKI

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ."

I DEMAND - I DREAM OF A WORLD WITHOUT : FRONTIERS, RELIGION, RACISTS, ADDICTIONS, MURDERS, ABUSE, PAEDERASTS, DRUGDEALINGS, ARMY, POVERTY, GAMBLING, GUNS, EXPLOITATION, DOGMA, CENSORSHIP, HATE, ANIMAL ABUSE, REFUGEES, PARADES, THOSE WHO ARE KEPT IN THE DARK.
I DEMAND - I DREAM OF A WORLD FOR : DIALOGUE, BOOKS, RECYCLING, RELIGIOUS TOLERANCE, FREEDOM, CREMATION, TRANSPLANTS, EDUCATION, FRIENDSHIP, LOGIC, ENVIRONMENT, TRAVELLING, SEPARATION OF THE CHURCH FROM THE STATE, RESPECT, INDEPENDENCE, SCIENCE, MINORITY, ECOLOGY, LIVING TOGETHER FREE, PROTECTING ANIMALS, CIVILIZATION, HEALTH.
JUSTICE A WORLD WITH LESS CHILDREN, BECAUSE THE NEXT GENERATIONS WILL SUFFER.
THE WHOLE PLANET IS OUR PLACE.
APART FROM THE PLACE WE LIVE OR THE PLACE WE WERE BORN. WE ARE ALL BROTHERS, DESPITE OUR SEX OR RACE.
SADEXIS AKIS

.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

ergazomenoi alter


ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΤΥΠΟΥ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

παρέχεται από

ΠΈΜΠΤΗ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011

http://ergazomenoialter.blogspot.com/- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ALTER : Eίμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε. Γιατί, αν κάνουμε εμείς πίσω, τότε η λαίλαπα που απειλεί όλα τα ΜΜΕ –και όχι μόνο- θα είναι αμείλικτη και το μέλλον του κάθε εργαζόμενου ζοφερό !

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ALTER
ergazomenoialter.blogspot.com


ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! 


Ο αγώνας των εργαζομένων του ALTER που παραμένουν απλήρωτοι παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης του σταθμού, συνεχίζεται και κλιμακώνεται.


Το blog αυτό είναι μια ακόμη προσπάθειά τους να βγάλουν προς τα έξω ένα πρόβλημα που δεν είναι μόνο δικό τους, αλλά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, πρέπει να καταλάβουν ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στη θέση μας.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει είναι αμείλικτος και οι επιχειρηματίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση καταστρατηγώντας κάθε εργατική κατάκτηση, αφήνοντας κατά μέρος τα προσχήματα.

Εμάς εδώ στο ALTER, μας βρήκαν ήδη αντιμέτωπους και θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν αμετακίνητους, όσο δεν καταβάλλουν αυτά που μας οφείλουν.

Είμαστε σίγουροι ότι οι δικές μας καρδιές ματώνουν πολύ περισσότερο από τις δικές τους, βλέποντας νεκρό τον «αέρα» του καναλιού που αποτελεί δεύτερο σπίτι μας.

Όμως, είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε. Γιατί, αν κάνουμε εμείς πίσω, τότε η λαίλαπα που απειλεί όλα τα ΜΜΕ –και όχι μόνο- θα είναι αμείλικτη και το μέλλον του κάθε εργαζόμενου ζοφερό.


Δεν ανήκουμε κάπου, δεν υποκινούμαστε από κάποιον παρά μόνο από την ανάγκη μας για επιβίωση. Αλλά δεν είμαστε και μόνοι…

Μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου που μας σταματάει στον δρόμο και μας ρωτάει τι θα απογίνει το κανάλι. Μας στηρίζει η συμπαράσταση από ανθρώπους που ως τώρα δεν είχαμε ξανασυναντήσει, αλλά μέχρι τρόφιμα μας στέλνουν!

Τους ευχαριστούμε και τους δηλώνουμε ότι δεν θα προδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους… Κρατάμε γερά!


Μας στηρίζει η συμπαράσταση των συναδέλφων μας δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών της ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης, των ραδιοφώνων και των εφημερίδων.

Τους ευχαριστούμε και τους δηλώνουμε ότι θα δώσουμε τη μάχη ως το τέλος. Και να είναι σίγουροι ότι θα νικήσουμε!

Καλούμε όλους όσοι αντιμετωπίζουν απειλές για συγχωνεύσεις, περικοπές και μειώσεις μισθών, απολύσεις, εφεδρείες, περιστασιακή εργασία και ό,τι άλλο σκαρφίζονται οι επιχειρηματίες να συνταχθούν, να ενωθούν, να οργανωθούν και να δώσουν κι εκείνοι τη μάχη τους.

Στο email ergazomenoialter@gmail.com μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, αλλά και να διαβάζετε τα νέα μας. Νέα αληθινά και όχι ό,τι κατεβάζει η κούτρα του κάθε ευφάνταστου που δήθεν «γνωρίζει» και δεν διστάζει να παίζει στην πλάτη οικογενειών που δεν έχουν να φάνε!

-----

Συμπαράσταση στον αγώνα διαρκείας των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Άλτερ 

Ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων στην Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ (τηλεοπτικός σταθμός Άλτερ), των οποίων η συνέλευση την 1η Δεκεμβρίου αποφάσισε να συνεχίσει την αγωνιστική κινητοποίηση και την περιφρούρηση της επίσχεσης εργασίας η οποία επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά μέσα στο τρέχον έτος και συμπλήρωσε εκ νέου τρεις εβδομάδες.

Η περιφρούρηση της επίσχεσης και του χώρου του σταθμού γίνεται με γνώμονα την προάσπιση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων και τη διαφύλαξη των προηγούμενων κινητοποιήσεων που είχαν ως αποτελέσαμε την ανάρτηση και εκπομπή σε εικοσιτετράωρη βάση κάρτας με τα αιτήματα των εργαζομένων του σταθμού. Αυτά συνοψίζονται στην άμεση καταβολή των δεδουλευμένων πέντε, έξι ή και περισσοτέρων μηνών για το σύνολο των 650 ανθρώπων που δουλεύουν στο σταθμό και τον τερματισμό του εμπαιγμού τους από την πλευρά της ιδιοκτησίας καθώς όπως σημειώνουν και οι ίδιοι δεν επαιτούν, αλλά απαιτούν την εξόφλησή τους.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εργοδοτική πρακτική της απλήρωτης εργασίας, που λειτουργεί ως στυγνή μορφή ομηρίας των εργαζομένων μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, και δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον δύσκολο αλλά μόνο ρεαλιστικό δρόμο για τα δικαιώματά τους, που διάλεξαν οι εργαζόμενοι στον σταθμό, του ανυποχώρητου αγώνα και την περιφρούρησή του.

Στηρίζουμε απερίφραστα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ. Στεκόμαστε στο πλευρό τους μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους, ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία και τη συνεχιζόμενη υποτίμηση της ζωής μας.

----

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ 


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΤ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INTRACOM
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΟΛ
ΑΔΕΔΥ
ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ -ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ <ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ>

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ :

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΡΑΔΙΟ ΕΝΤΑΣΗ 100,1 FM
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ Κ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ <ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ>

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ROSSI
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ <ΖΩΗΣ>
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ <ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΒΕΛΛΕΚΑ >

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΕΣΥ
ΕΣΗΕΑ
ΕΤΙΤΑ
ΕΠΗΕΑ
ΕΤΕΡ
ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΠΟΣΠΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου